Elérhetőségek

Várkör Panzió

Cím: 9730 Kőszeg,
Várkör 100.
Telefon:
+36-20-24-99-843
E-mail:
varkorpanzio@gmail.com


Panziónk


A Várkör Panzió – régi nevén „Fogadó a Kóbor Macskához” – Kőszeg szívében, műemléki környezetben nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget a hozzánk érkező Vendégeknek. Gyalogosan a városközpont 5-10 perc, de ugyanennyi idő alatt akár a kőszegi természetben is találhatja magát az idelátogató.

Szobáink ablakaiból csodálatos kilátás nyílik többek között a Kálvária és a Jézus Szíve templomokra, a Jurisics várra és a hozzá tartozó vizesárokra, de az Alpokalja hegyvonulataira is.

A családi vállalkozásként működő vendégfogadónk a XVIII. században épült muzeális műemlék, melyet folyamatosan korszerűsítünk, történelmi kialakításán azonban semmit nem változtattunk. Hangulata, szellemisége a kiegyezést követő időket idézi. Elismerésül az Írottkő Natúrparkért Egyesület 2000-ben az "Elismert Szálláshely" örökös címet adományozta részünkre.

Fogadónk első emeletén összesen 10 szoba található, ezek közül 6 db kétágyas, 3 db egyágyas, és 1 db négyágyas szoba került kialakításra. Ezek mindegyike vizesblokkal, HD led tv-vel, illetve igény esetén hűtőszekrénnyel felszerelt.

 

További pótágyakkal panziónk összesen maximum 20 fő befogadására alkalmas.

A vendégfogadóhoz tartozik egy bérelhető 40-45 férőhelyes 110m2-es gyönyörű boltíves pincehelyiség, mely előadások, rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítására alkalmas. A teremben található billiárdasztalt a panzió vendégei természetesen térítésmentesen használhatják.

A panzió egész területén ingyenes Wi-Fi elérhetőséget biztosítunk vendégeink részére.

A fogadóban étterem nem működik. Reggelizési, illetve további étkezési lehetőséget a tőle kb. 150 m-re, a Jurisics Vár tövében található Bécsikapu Étteremben tudunk kedvezményesen biztosítani.Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
Várkör Panzió - MagyarVárkör Panzió - NémetVárkör Panzió - Angol